Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Musik och körverksamhet

Kör-Lek för barn 4-6 år

Onsdagar 17.30-18.15 i Sköns församlingsgård
Vi sjunger, leker, spelar på rytm-instrument och rör oss till musik. Fokus ligger på att utveckla sångglädjen och ha roligt tillsammans.
Anmäl er här!

Kontaktperson: Ann-Kristin Färnström

Barnkörren Krusmynta (5-8 år)

En barnkör som sjunger barnvisor, kristna sånger och musikaler. Kören pysslar, spelar på rytmikinstrument och rör sig till musik. Tillsammans utvecklar vi sångglädjen och har roligt tillsammans.  Kören framträder på gudstjänster, Luciafirande och med musikaler 2-3 gånger per termin.
Övar på torsdagar 17.15-18.00 i Bosvedjans kyrka.
Kontakt: Larisa Dmitrieva

Ungdomskören Sunshine (9-15 år)

En ungdomkör med blandade stilar som till exempel gospel, musikal och kristna sånger.
Kören har egen konsert, framträder under gudstjänster, Lucia och med musikaler.
Övar på måndagar 17.00-17.45 i Bosvedjans kyrka.

Bosvedjans kyrkokör

En vuxenkör i Bosvedjan där klassisk musik, psalmer och profan blandas med gospel. Kören är 3-4-stämmig. Tillsammans utvecklas sångglädjen och glädjen och evangeliet sprids vidare genom framträdande på gudstjänster, i egna konserter. Kören har även samarbeten med andra körer. En perfekt kör för dig som utvecklas i sång, må bra och sprida glädje. Kören gör även utflykter tillsammans i bland.
Vuxenkör övar på måndagar kl. 18.30-20.30 i Bosvedjans kyrka.

Birgittakyrkans kör

En blandad vuxenkör, öppen för alla med en bred repetoar med klassisk musik, gospel, jazz och pop. Kören ger egna konserter och framträder även under gudstjänster i Birgittakyran.
Onsdagar kl. 18.30-20.30 i Birgittagården.
Kontakt: Peter Holm

Sköns kyrkokör

Sköns kyrkokör är en 4-stämmig damkör som främst sjunger klassisk kyrkomusik, liturgi och psalmer. Men ibland unnar vi oss utflykter i andra musikstilar genom olika projekt. Vi lägger vikten på ton-bildning och utvecklar vår sångteknik tillsammans.
Torsdagar kl. 19-21 i Sköns församlingsgård (Bredvid Sköns kyrka).
Kontaktperson: Ann-Kristin Färnström