Other languages with Google Translate

Kontakt

Skarpnäcks församling Besöksadress: Helsingborgsvägen 51, 12153 JOHANNESHOV Postadress: Malmövägen 51, 12153 JOHANNESHOV Telefon:+46(8)50581500 E-post till Skarpnäcks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Samtal och stöd

Händelser som förändrar våra liv kan präglas av största lycka eller djupaste sorg. När ett nytt liv föds och familjen får en ny medlem eller när en vän dör och livet känns tungt.

Svenska kyrkan vill finnas som stöd och hjälp vid de viktiga – ibland svåra – situationer som livet ställer oss inför.  Svenska kyrkan vill vara en trygghet i glädje och sorg och kan, med sina ritualer och symbolhandlingar, vara till stöd och hjälp när våra liv förändras.

Guds kärlek och omsorg omfattar alla människor i livets olika skeden.

Boka samtal eller själavård

Församlingens präster och diakoner har stor erfarenhet av att möta och stödja människor i sorg. Det finns alltid möjlighet att boka tid för ett eller flera samtal med någon av dem. Ring eller mejlar någon av dem, du hittar dem här och under sidan Medarbetare