Samtal och stöd

Guds kärlek och omsorg omfattar alla människor i livets olika skeden.

Händelser som förändrar våra liv kan präglas av största lycka eller djupaste sorg. När ett nytt liv föds och familjen får en ny medlem eller när en vän dör och livet känns tungt. Däremellan vardagen, med sina mindre drastiska upp- och nedgångar vilka också kan innebära en utmaning som är svår att hantera själv.

Församlingens diakoner och präster har stor erfarenhet av att möta och stödja människor i olika skeden av livet. Det finns möjlighet att boka tid för ett eller flera samtal med någon av dem. Det kostar ingenting, församlingens medlemmar har redan betalat.

Boka samtal eller själavård

Församlingens präster och diakoner har stor erfarenhet av att möta och stödja människor i sorg. Det finns alltid möjlighet att boka tid för ett eller flera samtal med någon av dem. Ring eller mejlar någon av dem, du hittar dem här och under sidan Medarbetare