Ansökan till ledaruppdrag

Nu är det dags att fylla årets konfirmandgrupper och andra fina verksamheter med ledare! Denna ansökan är till för dig som vill bli ungdomsledare i Skarpnäcks församling.

Nu öppnar vi upp anmälan för dig som har gått (eller ska gå färdigt i år) Skarpnäcks församlings konfirmationsledarutbildning samt på något sätt finns kvar i vår gemenskap.

Det finns färre ledarplatser i grupperna än antal intresserade ledare. Därför kan vi inte lova att alla som vill får chansen att vara i just en konfirmandgrupp just detta år. Men det finns många viktiga ledaruppdrag som behöver engagerade ledare i vår församling.

Den som är intresserad av uppdraget som ledare behöver själv planera sina andra aktiviteter för att kunna vara med på följande delar som är obligatoriska:

För alla ledare:

·         En uppstartsträff 25 oktober för dig med ett ledaruppdrag mellan kl 17.30-20.00, drop-in från kl 17.00 med matigare fika.

·         Ev. ett föräldramöte innan/efter uppstart och/eller innan ett läger.

·         Träffar, dag och tid är beroende på grupp

Vi har olika grupper som träffas olika tider och dagar i veckan. Därför kan du i denna anmälan fylla i vilka veckodagar du ev. är upptagen med andra aktiviteter.

Konfirmandgrupper:

·         Uppdrag Global 12 mars för konfirmandgrupper.

·         En övernattning för En midsommarnattsdröm, Push your limits, Vind i seglen och Regnbågs-konfirmanderna.

·         Ett läger (En midsommarnattsdröm, Push your limits, Vind i seglen, Regnbågskonfirmation, Onlinekonfa samt familjelägret).

·        Repetition inför konfirmation, dagar och tider beroende på grupp.

·        De flesta konfirmandgrupper ses varannan vecka på lördagar eller söndagar, men finns även alternativ för dig som ledare där gruppen ses kortare träffar en vardag i veckan under en kortare period eller som ses längre träffar en gång i månaden. Därför kan du i denna anmälan fylla i vilka veckodagar du ev. är upptagen med andra aktiviteter.

Lovskoj:

·        Vara tillgänglig under dagtid på sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov.

Är du intresserad av att finnas med som ledare under 2021/2022 ber vi dig att svara på frågorna nedan och skicka in anmälan senast 14 oktober 2021. Alla som lämnat in en intresseansökan kommer att kontaktas via sms av oss ansvariga den 22 oktober. Se därför till att vara noggrann med att fylla i dina kontaktuppgifter, dubbelkolla särskilt så du skriver in rätt mobilnummer!

Du som känner att det är svårt att lämna denna information skriftligt kan istället boka in ett möte med Emelie och Pia så tar vi frågorna muntligt. Det är inte hur ”bra” du är på att skriva som avgör om du får chansen just i år.