Kommunikatör sökes

Kommunikatör sökes

Viktor ska vara pappaledig, så vi söker vikarierande kommunikatör på 100 procent, från november 2023 till augusti 2024.

I Skärholmen finns en livaktig församling med mycket verksamhet och många volontärer. Våra gudstjänster är välbesökta och många deltar i verksamheterna under veckans alla dagar. I församlingen finns två kyrkor, Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka, som båda är centralt belägna invid respektive tunnelbanestation och centrum. Vi har ett gott samarbete med stadsdelsförvaltningen och civilsamhället och gör mycket i samverkan och samarbete.  

Skärholmen som stadsdel har en mycket blandad befolkning med människor från snart sagt alla världens hörn, vilket syns tydligt både i våra verksamheter och i vår personalgrupp. Församlingen har 23 anställda och du kommer att ha din arbetsplats på expeditionen i Skärholmens kyrka, tillsammans med kompetenta medarbetare som alla tar stort ansvar för sitt arbete och vill driva församlingen framåt. Som kommunikatör är du med och möjliggör Svenska kyrkans viktiga arbete. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. 

När vi nu söker en vikarie tänker vi oss dig som kan driva och vara en viktig kraft i vårt utåtriktade arbete. Vi tror att du har ett estetiskt sinne och finner glädje i att kommunicera på många olika sätt, även utanför kyrkans väggar. En del av arbetet består i att skriva, fota och driva arbetet med vår församlingstidning, sköta hemsidan, producera affischer och foldrar samt att då och då hoppa in i vår reception och svara i telefon.  

Vill du vara en del av församlingen med kyrkan mitt i byn och hela världen på torget? Vill du vara med och förmedla hopp – för alla, med alla? Välkommen med din ansökan! 

Vikariatet sträcker sig från 1 november 2023 till 20 augusti 2024.  
Sista ansökningsdag: 17 september.

Välkommen med din ansökan via e-post till skarholmen.info@svenskakyrkan.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Elin Bill, kanslichef
elin.bill@svenskakyrkan.se
tfn. 070-4582123

Viktor Jakob-Jonsson, kommunikatör
viktor.jonsson@svenskakyrkan.se
tfn. 073-663 05 49