Skara stift Besöksadress: Skoltorget 1, 53231 Skara Postadress: Box 173, 53223 Skara Telefon:+46(511)26200 E-post till Skara stift

Diakonins månad

Diakonins månad uppmärksammas i skara stift med en medmänsklig kalender i september.

I september månad uppmärksammas diakonin i kyrkan. Diakoni är en del av kyrkans grundläggande uppgift och är en viktig det i församlingarnas arbete.

I skara stift uppmärksammar vi detta genom att en medmänsklig kalender varje dag i september. Varje dag hittar du den på stiftets facebooksida.

Du kan också skriva ut kalendern i pappersform och klippa och häfta ihop en kalender genom att ladda ner här!

Här finns också en pdf med alla blad för sig.

Kalendern är framtagen med inspiration från Skara pastorats arbetete med diakonins månad.