Sigtuna församling Besöksadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling Webbplats

Våra kyrkor och andra byggnader

Här får du veta mer om våra kyrkor och andra byggnader som är en del av Sigtuna församling.

Bild: Hans Hartman

Vår webbsida är under konstruktion

Samtidigt som vår församlingsgård Munken restaurerats, byggts om och byggts till har hela Svenska kyrkans webbplattform också byggts om och bytt utseende. Det tar tid att bygga om och flytta både verksamhet i verkligheten och på webben. Därför är det en hel del på församlingens webbsida som inte ännu går att använda i den nya webbplattformen.

Vi ber om ursäkt för byggstöket och hoppas på din förståelse. Vi gör allt för att du snart ska se hela den nya webbsidan för Sigtuna församling!

Under tiden är du varmt välkommen att istället ringa eller maila oss för att få den information du behöver. Klicka på bilden ovan, så finner du våra kontaktuppgifter.

TACK!