Verksamhet för vuxna

I tider av oro och kris

Vi anpassar vår verksamhet i rådande situation med anledning av Corona-viruset. I tider av oro och kris ser vi att människor behöver få mötas och få stöd och hjälp i ännu större omfattning än vanligt. Därför ställer vi om!

Svenska kyrkan anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör Coronaviruset. I nuläget innebär det att Selångers församling, för att skydda våra äldre samt minska smittspridningen av Covid-19, ställer in de flesta av våra diakonala verksamheter. Detta gäller tills vidare.

VI FINNS FÖR DIG SOM KÄNNER ORO, ÄR RÄDD ELLER ENSAM
Behöver du samtalsstöd och någon att prata med? Ring Selångers församling, tel 060-56 35 75, så hjälper vi dig att få kontakt med en präst eller diakon. På kvällar och nätter finns jourhavande präst som du når på tel 112.