Foto: Magnus Aronsson/IKON

Sommarens gudstjänster

Här kan du se sommarens gudstjänster!

4 juli Apostladagen
Sänd mig
11.00 Sävare kyrka Mässa, Katarina Björklund, Yvonne Conradson
19.00 N. Härene kyrka Musik i sommarkväll ”Sommarton” Hanna och Felicia Sundblad bjuder på en bukett sånger med ton av sommar. Katarina Björklund, Yvonne Conradson.

7 juli onsdag
19.00 Lindärva kyrka Vesper i den lilla mysiga kyrkan från 1100-talet. Mikael Kjell, Åsa Davidsson. (vi kan vara högst 20 personer)

11 juli 6:e sönd. e. trefaldighet
Efterföljelse
16.00 N. Härene Skofteby Friluftsgudstjänst, Mikael Kjell, Åsa Davidsson
(medtag fikakorg och något att sitta på)
19.00 Saleby kyrka Musik i sommarkväll, familjen De Carvalho bjuder på ett blandat program åt det klassiska hållet. Mikael Kjell, Åsa Davidsson

14 juli onsdag
19.00 Sävare kyrka Stillhet inför natten, Katarina Björklund, Åsa Davidsson

18 juli Kristi förklaringsdag
Jesus förhärligad
11.00 Härjevad kyrka Mässa, Katarina Björklund, Åsa Davidsson
19.00 Hasslösa kyrka Musik i sommarkväll ”Mer än tre önskningar” Leif & Ingrid Åhlund och Sophie Svensson bjuder på sång och musik där klassiskt och folkmusik möts.

25 juli 8:e sönd. e. tref.
Andlig klarsyn
11.00 N. Härene kyrka Mässa, Doris Danielsson, Åsa Davidsson
19.00 Trässberg kyrka Musik i sommarkväll ”Tid och Rum” Kristin Svensson, Lennart Svensson och Johan Rask framför folkmusik, visor och psalmer. Doris Danielsson, Åsa Davidsson

1 augusti 9:e sönd. e. tref.
Goda förvaltare
11.00 Saleby kyrka Mässa, Katarina Björklund, Yvonne Conradson
19.00 Sävare kyrka Musik i sommarkväll  ”Mellan himmel och jord” Rasmus Ringborg och Samuel Edvardsson bjuder på älskade sånger ur den svenska kyrkorepertoaren. Bengt Eklund, Yvonne Conradson.

6 augusti fredag
12.00 Sävare kyrka Pilgrimsmässa, Mikael Kjell

8 augusti 10:e sönd. e. tref.
Nådens gåvor
14.00 Hasslösa hembygdsstugor Friluftsgudstjänst, Bengt Eklund, John Erik Hammarberg.
16.00 Saleby hembygdsstugor Friluftsgudstjänst, Bengt Eklund, John Erik Hammarberg.
19.00 N. Härene kyrka Musik i sommarkväll ”Trion Tonå”  vokalmusik med Ingrid Rodebjer, Hanna Andersson och Maja Kamne som framför både kända och nyare melodier med innerlig samklang och svängliga impulser. Doris Danielsson, John Erik Hammarberg.

11 augusti onsdag
19.00 Lindärva kyrka Stillhet inför natten, Mikael Kjell, Yvonne Conradson

15 augusti 11:e sönd. e. tref.
Tro och liv
11.00 Sävare kyrka Mässa, Mikael Kjell, Yvonne Conradson
19.00 Saleby kyrka Musik i sommarkväll Johan Stern & Christina Hedlund bjuder tillsammans på ett kontrastrikt program med känd och okänd, äldre och nyare kammarmusik.

18 augusti onsdag
19.00 Sävare Filsbäck Friluftsandakt, samling vid Truvegården. Mikael Kjell

22 augusti 12:e sönd. e. tref.
Friheten i Kristus
11.00 Saleby kyrka Mässa, Katarina Björklund, Johan Sundström
18.00 N. Härene kyrka Gudstjänst, Camilla Borg, Johan Sundström

29 augusti 13:e sönd. e. tref.
Medmänniskan
11.00 Hasslösa kyrka Mässa, Mikael Kjell, Åsa Davidsson