Trivselträffar

Välkommen till våra trivselträffar i Botsmark och Täfteå. Varje gång har vi ett program med till exempel föreläsningar eller musik. Vi umgås, fikar och har en kort andakt.

Är du ledig på dagtid är våra trivselträffar mötesplatsen för dig. Här träffas vi för en stunds otvungen samvaro, fika och ett varierande program. Det kan vara allt från ett musikuppträdande till föreläsningar eller författarbesök. Har du själv en idé till programpunkt är du varmt välkommen att höra av dig!

I Täfteå träffas vi på tisdagar (ungefär en gång i månaden) klockan 13.00. Platsen är Täfteå byakyrka. Här serveras fika.

I Botsmarks kyrka har har vi träffar ungefär en onsdag i månaden. Tiden är 13.00. Även i Botsmark serveras fika.

Kulturarrangemang på trivselträffarna görs i samarbete med Sensus.

Ulrika Hägglund

Liknande mötesplatser