Person som gungar när solen är på väg ner.

Tisdagskvällar i Sävar kyrka - plats för andhämtning

Enkla och kravlösa mässor, retreatkvällar, samtal som går på djupet och möjligheter till återhämtning. Formerna för Tisdagskväll i Sävar kyrka varierar men förhoppningen är att det ska få bli din stund för andhämtning mitt i vardagen.

I Sävar-Holmöns församling ska det finnas plats för det som går på djupet i livet. Plats att både söka, hitta och fördjupa en tro. På tisdagskvällar får Sävar kyrka vara en  mötesplats över generationsgränserna för alla som vill dela gemenskap, reflektion, stillhet och gudsmöten.

Varannan vecka (udda veckor) är det normalt Mässa mitt i veckan. En dryg halvtimma med sång, bön och nattvard. Jämna veckor varvas samtalsträffar med retreatkvällar och andra mötesplatser. Vad som händer den här veckan hittar du i kalendern längre ner på sidan. Några gånger per termin börjar kvällen med Middax i Klockargården, mat och gemenskap för alla åldrar.

Kristoffer Hedman