Foto: Magnus Aronson/Ikon

Babymassage

Hösten 2021 för de allra minsta!

Babymassagekurs för barn 0-1 år med vuxen.

På babymassagekursen lär du dig en komplett massage. Under 5 träffar går vi igenom olika delar av kroppen för att slutligen sätta ihop allt till en helkroppsmassage. Det blir också teori och historia kring babymassage. Allt vi gör sker på barnens villkor. Du är, under träffarna, hela tiden fri att mata, byta på, trösta eller vad ditt barn än behöver. Efter massagen har vi alltid tid för fika och prat. Det brukar bli mysiga stunder där vi pratar om vad som helst.

Liggunderlag, handduk, massageolja och fika finns här. En egen liten filt kan vara bra att ta med. Anmäl i tid! Det finns max 7 platser på varje kurs. Undrar du något, hör av dig!

Kursen hålls enligt IAIM´s (International Association of Infant Massage) riktlinjer.

babymassagekurser

SÄTER (v. 37-41)

Fredagar kl. 10.00-12.00
Coriandergården, barn- och ungdom
Ledare: Katarina Engvall Thunell

Anmälan senast: Fredag 10 september. Begränsat antal platser.

GUSTAFS (v. 45-49)

Fredagar kl. 10.00-12.00
Församlingsgården, barnlokalen
Ledare: Katarina Engvall Thunell

Anmälan senast: Fredag 5 november. Begränsat antal platser.

Anmälan:

Vilken kurs önskar du anmäla er till? *

Information och Anmälan

Katarina Engvall Thunell