Svenska Kyrkan San Francisco
Foto: Linnea Norberg

Sommaruppehåll i juli och början av augusti

Vi fortsätter med helgsmål och digital gudstjänst i juni och tar sedan ett uppehåll under juli. Ni kan alltid nå oss för stöd och hjälp så tveka inte att höra av er vid behov. Vi återkommer med gudstjänster i SF och South Bay i höst!

Vi fortsätter med digitalt innehåll under juni och tar sedan ett sommaruppehåll under juli och början av augusti. Vi är tillbaka med gudstjänster i San Francisco och South Bay i höst!

Tveka inte att höra av er om ni behöver stöd och hjälp - vi finns här för alla svenskar i the Bay Area, stort som smått. Enklast nås vi via e-post sanfrancisco@svenskakyrkan.se

Vår kyrkoherde Hans finns kvar i Kalifornien under sommaren och kan bistå i krissituationer eller vid kyrkliga ceremonier.

Glad sommar önskar vi från Svenska kyrkan San Francisco!

Sommar