Val till kyrkofullmäktige i Saltsjöbaden

De förtroendevalda i kyrkan beslutar i frågor som påverkar människors vardag här i Saltsjöbaden. Vilka vill du ge förtroendet de kommande åren?

På lokal nivå, i din församling, kan besluten handla om vilka verksamheter som behöver prioriteras och hur kyrkoavgiften ska fördelas för att göra mest nytta. 17 september har du möjlighet att påverka hur du vill att din kyrka ska styras. Vilken grupp grupp vill du ge förtroendet?

I valet till kyrkofullmäktige i Saltsjöbadens församling ställer tre nomineringsgrupper och 45 kandidater upp.

I Saltsjöbadens församling kan du rösta på Frimodig kyrka, Gröna kristna och Vår kyrka i Saltsjöbaden. Läs mer om vad de vill samt se kandiatlista nedan.

Frimodig kyrka

För att underlätta för dig som ska rösta har vi ställt frågor till de tre nomineringsgrupper som ställer upp i valet till kyrkofullmäktige i Saltsjöbadens församling. Nedan finner du svar från Frimodig kyrka.

Gröna kristna

För att underlätta för dig som ska rösta har vi ställt frågor till de tre nomineringsgrupper som ställer upp i valet till kyrkofullmäktige i Saltsjöbadens församling. Nedan finner du svar från Gröna kristna.

Vår Kyrka i Saltsjöbadens församling

För att underlätta för dig som ska rösta har vi ställt frågor till de tre nomineringsgrupper som ställer upp i valet till kyrkofullmäktige i Saltsjöbadens församling. Nedan finner du svar från Vår Kyrka i Saltsjöbadens församling