Startgudstjänster 30/8! Obs tre tider!

Nyhet Publicerad Ändrad

Vi börjar hösten med traditionsenlig ”Startgudstjänst för en härlig hösttermin”! Kyrkokören, Vokalensemblen Alicia, m fl! Söndag 30 augusti kl 10.30, 11.00, 11.30, Uppenbarelsekyrkan (inne och utomhus)

I år kan du välja mellan tre olika tider, kl 10.30, 11.00* eller 11.30. Alla tre gudstjänster är identiska. Antalet deltagare är dock begränsat så får du inte plats i en grupp får du vänta till nästa. Gudstjänsterna är sk vandringsgudstjänster, där vi förflyttar oss mellan olika stationer, tre utomhus och en inne i kyrkan. Denna dag gäller alltså ” kläder efter väder…”

Du kan delta digitalt i gudstjänsten kl 11.00 via Zoom.
Föranmälan krävs: saltsjobaden.forsamling@svenskakyrkan.se

Söndag 30 augusti kl 10.30, 11.00*, 11.30, Uppenbarelsekyrkan (inne och utomhus)

* För kännedom: Vid gudstjänst kl 11.00 sker inspelning.

Med omsorg om varandra:

Stanna hemma om du har symtom, även om symtomen är lindriga.

Tvätta händerna med tvål ofta och använd handsprit.

Sprid ut er och håll varsamt avstånd till varandra.

Vi följer händelseutvecklingen kring coronaviruset och de direktiv som svenska myndigheter rekommenderar. Det kan innebära att förändringar kan ske med kort varsel.