Ungdomsläger

Häng med på ungdomsläger på Finnåker 21 juli–1 augusti

Det är visserligen ingen dans i folkets park i år men det är ändå sommar, sommar, sommar! Följ med på Salems församlings ungdomsläger till Finnåkers kursgård i Västmanland. Häng på en vecka med gemenskap, mys, bad och roligheter. Lägret är för dig som är född 1996–2005 och även vänner som inte bor i Salem är välkomna att följa med.

Kostnad

Lägret kostar 1000 kronor och betalas genom faktura som kommer skickas hem till dig. I detta ingår resa, logi och alla måltider. Prata med Alexis om du inte har råd med lägeravgiften. Ingen skall behöva avstå från att vara med av ekonomiska skäl.

Praktiska saker

Lägret kommer ske 26 juli till 1 augusti. Vi åker tillsammans från Säby kyrka 14.00 på måndagen och kommer åter till Säby cirka 15.00 på söndagen.

Kort packlista

– Lakan, påslakan, örngott och handduk.
– Mobilladdare.
– Tandborste, mediciner och övriga toalettartiklar.
– Ombyten! Vi är borta i en vecka och det kommer bli obehagligt för alla annars.
– Kläder för olika väder. Svensk sommar etc.
– Badkläder, om man vill använda stranden.
– Godis och läsk man vill ha med. Finns en kiosk på gården men den har begränsat utbud och är rätt dyr.

Gemensamma regler

– Liksom all ungdomsverksamhet i Salems församling är lägret alkohol- och drogfritt.
– Vi tolererar inte kränkande handlingar eller beteenden.
– Ledarna är ansvariga för er och er säkerhet. Du skall följa ledarnas instruktioner.
– Ha kul! :)

Den som bryter mot dessa regler kan tvingas bli hemskickad, antingen på egen eller målsmans bekostnad.

Får ledarna ge receptfria läkemedel? (t.ex. paracetamol)

Kan du simma 200 meter?

För att kunna hantera din anmälan till ungdomslägret behöver vi vissa uppgifter från dig. Uppgifterna du har angivit i den här anmälan kommer att skickas till Salems församling. Vi behöver också uppgifter för att kunna nå en kontaktperson. För ungdomar under 18 år anges kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Vi förutsätter att du har kontaktpersonens medgivande att dennes personuppgifter skickas till Salems församling. Uppgifterna samlas endast in för att lägret ska kunna genomföras på ett säkert sätt. Inga uppgifter kommer att spridas till annan än lägeransvariga.

Genom att anmäla dig till en ungdomslägret samtycker du till att vi skickar dina personuppgifter i enlighet med det ovanstående. För ungdomar under 18 år krävs att vårdnadshavare samtycker till att lägerdeltagarens, samt sina egna, personuppgifter skickas i enlighet med det ovanstående.