Jennie går vidare mot nya utmaningar 

Efter drygt fyra år som kyrkoherde i Salems församling går Jennie Wall vidare mot nya utmaningar. Jennie avskedspredikar i högmässan den 19 juni klockan 11.00 i Salems kyrka.

Efter drygt fyra år som kyrkoherde i Salems församling går Jennie Wall vidare mot nya utmaningar. Efter sommaren kommer Jennie att tillträda tjänsten som kyrkoherde i Vantörs församling, Stockholms stift. 

– Beslutet att lämna Salem har inte varit enkelt. Salems församling är en så fin församling, med många goda krafter både bland medarbetare och ideella. Jag är både stolt och glad över att ha fått förtroendet att vara kyrkoherde i Salem i dryga 4 år. Men, jag känner mig kallad till nya uppdrag i Vantör och Stockholms stift, säger Jennie.

Processen med att hitta en ny kyrkoherde har precis inletts och redan nästa vecka kommer en annons efter ny kyrkoherde att publiceras på hemsidan. Personalen i Salems församling är tacksamma över att fått ha en så kompetent, ödmjuk, stark och inlyssnande ledare. Personalen tycker det är tråkigt att Jennie ska sluta men hoppas på en ny kompetent och erfaren ledare som kan fortsätta i Jennies fotspår.

Jennie Wall avskedspredikar i högmässan den 19 juni klockan 11.00 i Salems kyrka.