Adam

En samtalsgrupp av män, för män, med människor.

Välkommen till Adam, en mansgrupp som ger ett sammanhang att möta varandra och dela med sig av livet, vardagen och funderingar kring sig själva i mansrollen.

Gruppen träffas den första lördagen i månaden, förutom i juni då vi ses den andra lördagen. Klockan 09.00 är det samling och frukost serveras till självkostnadspris. Träffen beräknas pågå i ungefär två timmar. Gruppen träffas i Säby församlingshem, Emanuel Birkes väg 1 i Salem.

Såhär säger gruppens upphovsmän om Adam:

»Vi tror att denna grupp behövs, som ett sammanhang där vi tillsammans, på ett anspråkslöst sätt, kan dela varandras känslor, tankar och livsåskådningar i en öppen och finkänslig atmosfär. Tillsammans utformar vi gruppens karaktär. Varmt välkommen till en grupp av män, för män, med människor.«

Lennart Marklund

Präst, Komminister