Café Oasen - Volontärbyrån

Café Oasen - Volontärbyrån är en öppen verksamhet i Säffle församlingshem där du kan träffa folk eller få prata med en diakon. Du kan dessutom delta i en mängd andra verksamheter. Allt ifrån hembesöksgrupp, studiecirklar i samarbete med Sensus till att gå på en andakt som en bra start på dagen. Café Oasen är tillgängligt för alla innevånare i Säffle kommun med omnejd. Det som händer och sker i verksamheten är dynamiskt, föränderligt och deltagarstyrt. Kom och var med!

Christer Freiholtz

Säffle pastorat