Så kan du bidra

Välkommen till oss - en mötesplats för alla som på olika sätt engagerar sig frivilligt i församlingens verksamhet.

Vill du bidra till församlingsarbetet?

Det händer mycket i vår församling och utan frivilliga insatser klarar inte församlingen av all verksamhet.
Är du intresserad av att hjälpa till?

Vill du hjälpa till med konfirmanderna eller barnen? Fixar du fika eller lagar du mat? Ställer du upp och skjutsar ibland? Är du kapell-, kyrkvärd eller hjälper till i gudstjänsten? Vill du sjunga i kör? Eller kanske gör du något annat frivilligt i församlingen?

Det kan handla om
• att dela erfarenheten av att vara frivillig med andra
• att diskutera och samtala om vad församlingens uppgift och budskap innebär
• att lära sig mer om församlingen och kyrkan
• att du har egna idéer och tankar om vad vi som kyrka ska göra och du kan hjälpa oss med det!

Tag gärna kontakt med dina idéer, frågor och funderingar - eller anmäl ditt intresse för att bidra -  till någon av pastoratets diakoner:

Hallstavik - Britt Eriksson, mail:  britt.b.eriksson@svenskakyrkan.se eller telefon 0175-25068
eller Rebecka Paulsson, mail:  rebecka.paulsson@svenskakyrkan.se

Rimbo - Annika Persson, mail: annika.b.persson@svenskakyrkan.se eller telefon 0175-748 21 eller
Margareta Yttergård, mail: margareta.yttergard@svenskakyrkan.se eller telefon 0175-755 20.

Vill du medverka i gudstjänsten?

Varje vecka träffas vi för att samtala om och planera söndagens gudstjänst. Vill du vara med  någon söndag eller kanske mera regelbundet?
Kontakta någon av våra präster - ring 0175-748 00 så hjälper vi dej vidare - eller ring direkt till någon av prästerna. Kontaktuppgifter hittar du här nedan.

Pastoratets präster

Helén Uddén