Foto: Maria Fäldt

Vad gör kyrkan i Piteå?

Nyhet Publicerad Ändrad

Vi tog fram nio filmer inför Kyrkovalet för att visa några Guldkorn från församlingens verksamhet. verksamhet som vi, tack vare dig som är medlem, kan erbjuda alla pitebor.

Verksamheten i Piteå är bred och kyrkan är en viktig pusselbit i samhället. Här nedan visar vi korta filmer med några guldkorn ur kyrkans verksamhet i Piteå som vi tack vare dig som medlem kan erbjuda alla pitebor.

Som medlem bidrar du till gemenskap, glädje, fördjupning och sammanhang för dig själv och andra, till exempel genom dop, bröllop, andra gudstjänster, öppen förskola, barn- och ungdomsverksamhet, körer och konserter. Du bidrar också till att bevara vårt gemensamma kulturarv, i form av byggnader och traditioner och du är med och stödjer kyrkans sociala arbete för människor i utsatthet, ensamhet och sorg.