Röstens dag

Nyhet Publicerad

Lördag 14 april kl. 10-14 för alla åldrar, gratis!

Välkommen till röstens dag

Under en dag har du möjlighet att prova olika typer av röstworkshops. Vi har samlat Piteås röstpedagoger till denna kostnadsfria dag. Ta med familjen och sjung i kör, förbättre din talröst eller få tips hur du ska prata inför människor. Du får även sjunga i kör och arbeta med din sångteknik i grupp. Alla aktiviteter sker utifrån en nybörjarnivå så passa på att testa någonting nytt!

Frågor och anmälan vilken workshop du vill gå på via:
musikodans@pitea.se

Anmäl senast torsdag 12 april.

Familjekör kl. 10.00–10.40

Barn och föräldrar se hit!
Upptäck glädjen i att sjunga tillsammans. Vi sjunger roliga låtar som passar alla åldrar.

Ungdomskör kl. 11.00–11.40 (11-17 år)

Häng på!
Vi sjunger i grupp och provar på kända hits och skapar positiv energi tillsammans. Inga förkunskaper krävs, alla kan vara med. Kom så kör vi.

Röstworkshop kl. 10.00–14.00

Talteknik med logoped

Är du hes och rösttrött, har ett röstkrävande jobb/fritid eller bara är röstintresserad? Kom och prova på variationer av talrösten tillsammans med logoped. Talröstövningar för den funktionella och varierade talrösten.

Sångteknik

Att sjunga med magen är ett känt begrepp, men hur gör man det? Under detta pass går vi igenom sångtekniksgrunderna och ger tips hur du kan utveckla din egen sångteknik. Utgå från en nybörjarnivå.

Kör

Kan jag sjunga i kör? Hur går det till? Vad är en röst egentligen... och hur kan jag använda den i tal och sång? Tips, råd och roliga övningar med sångpedagog och körledare. Öppet för alla!

Tala högre - vi hör dig inte! 

Att tala eller uppträda för en grupp är många människors skräck. Finns det verktyg som man kan ta till för att våga? Självklart! Vi arbetar tillsammans för att finna just din röst.

Varmt välkomna!

Samarr: Musik- och Dansskolan