Foto: Anders Sandlund

Spela innebandy med Nils

Nyhet Publicerad Ändrad

Nils Nordenstorm, präst i Piteå församling, är en i gänget som träffas i Munksunds sporthall på söndagskvällar. Han hoppas att du också vill vara med och spela.

Innebandyn på söndagar är en mångårig tradition. Det är ett åldersblandat gäng som brukar ses. De yngsta är runt 15 år.

-Vi spelar i ungefär en timme. Två till tre matcher brukar det bli. Det är först till tio mål som gäller, berättar Nils Nordenstorm.

Förutom motionen pekar han på gemenskapen som den stora vinningen.

- Det brukar vara en glad och gemytlig stämning. Och öppen. Det kommer nya spelare då och då.

Du som är intresserad får gärna ta kontakt med Nils Nordenstorm i förväg.

Du når honom på tel: 0911-27 41 08

Några tonårstjejer sitter på en hustrappa.

Ung i kyrkan

Svettas i en sporthall, prata ut om respekt och relationer eller bara hitta ett skönt häng för fredagskvällen.

Färgglad leksak.

Barn och familj

Här har vi samlat olika aktiviteter för barn och familj som till exempel scouterna och Liten och stor. Varmt välkommen!