Välkommen som ungdomsledare i konfirmandverksamheten

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen med din intresseanmälan till att vara ungdomsledare i konfirmandverksamheten i Piteå församling. Under 2023/2024 kommer vi att erbjuda två olika alternativ - Äventyr i Åre & Hemma i Piteå. Sista ansökningsdag 20/10.

Du som ungdomsledare har en viktig roll under alla träffarna och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av konfirmandarbete och/eller har gått ledarutbildning.

Är du lite äldre ungdom med tidigare erfarenhet av konfirmandarbete kan du jobba som brygga. Din roll är då att finnas med som en länk mellan unga ledare och anställda.

Här kommer viktiga datum då vi vill att du är med:

Äventyr i Åre:

• 7-8 dec Upptaktsläger i Piteå
  • 26-28/1 eller 16-18/2 Läger i Älvsbyn
  • 7-12 maj Läger på Hållandsgården
  • 18 maj Inför konfirmation
  • 19 maj Konfirmation
  • Vi träffas även fyra söndagar under konfirmationstiden där du naturligtvis är välkommen att delta.

Hemma i Piteå

• Allt sker på hemmaplan och utan övernattningar. Även på lägret sover man hemma.
  • Träffar en söndag i månaden
  • 7-12 maj Hemmaläger utan övernattning
  • 18 maj Inför konfirmation
  • 19 maj Konfirmation

Brygga

• Det är viktigt att du kan vara med under Älvsbylägret samt Konfalägret

Om du är intresserad – skicka in din ansökan med följande uppgifter:

• Namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Personligt brev om varför du vill bli konfirmandledare i Piteå församling

Ersättning

Som ungdomsledare får du en ersättning före skatt på:

Piteå: 6000 kr. Man är med som ledare vid alla tillfällen.

Åre: 5000 kr. Gäller deltagande på lägren, övriga söndagar tillkommer 250 kr/tillfälle

Brygga: Timlön enligt avtal

Konfirmation, ett äventyr - anmäl dig i september!

Den 18 september - 27 september kan du anmäla dig till konfirmation - ett roligt äventyr och en viktig händelse. Här finns information om konfa för dig som går i årskurs 8.