Datum att lägga på minnet!

Nyhet Publicerad

Det händer mycket till hösten i Piteå församling. Här är några datum från höstens program. Datum att lägga på minnet!

Augusti  

Höstfolder 2019 

22 augusti landar Höstens verksamhetsfolder i din brevlåda. I foldern hittar du höstens verksamheter och mötesplatser i Piteå församling. All verksamhet bekostas av din medlemsavgift, också kallad kyrkoavgift - verksamhet för olika åldrar, målgrupper och innehåll.

September

familjeläger i jäckvik  

6-8 september anordnas ett helgläger för ensamstående föräldrar tillsammans med barn från 3 år och uppåt. Vi åker buss och bor på kyrkans fjällgård vackert belägen vid Hornavan. Under helgen finns möjlighet att prova bland annat fjällvandring, paddla kanot, lekar och pyssel, andakter, matlagning och mycket mer. Helgen kostar 400 kr/vuxen och gratis för barn. Anmäl intresse senast 12 augusti till: karin.m.lundberg@svenskakyrkan.se.   

Alphakurs - livet är värt att utforska 

17 september startar en ny verksamhet i församlingen - Alpha. Alphakursen är för alla som är intresserade av att upptäcka vad den kristna tron handlar om samtidigt som man har roligt och får nya vänner. Varje träff innefattar en måltid, ett föredrag samt famtal och frågestund. 

Prep - för varaktig kärlek

27 - 29 september välkomnar vi par till en relationskurs på Hotell Lyktan i Arjeplog. Under relationskursen får ni som par fördjupad kunskap om vad man kan göra för att lyfta fram och bevara det goda i sitt förhållande och vilka fallgropar man ska försöka undvika. PREP är inte terapi utan en kurs för par som vill stärka det man har eller kanske få en nytändning. Kostnad: 800 kr per person. (inklusive kursmaterial och helpension på hotell). Anmäl er senast 29 augusti, till: anna-carin.roos@svenskakyrkan.se Först till kvarn gäller.

Oktober

olle carlsson besöker piteå

12 - 13 oktober under tacksägelsehelgen besöker Olle Carlsson Piteå församling.  Olle är präst och kyrkoherde i Katarina församling, Stockholm och har skrivit flera böcker om tro och andlighet, om beroende och tolvstegsrörelsen.  Det blir föredrag och mässa. 

Retreatdag 

26 oktober ordnar församlingen en retreatdag - heldag i tystnad, vila och gemenskap. Dagen avslutas med en enkel mässa. Begränsat antal platser. Anmälan senast 17 oktober till: anna-karin.jonsson2@svenskakyrkan.se