Roligt att spela på maracas
Foto: Johanna Asplund

Babycaféet i Partille församlingshem

Trevliga tisdags förmiddagar med sång, musik, rörelse, lek, samtal, skratt och mumsigt fika...

På tisdagar kl. 10-12 samlas föräldrarlediga och deras små barn på Babycaféet i Partille. Babycaféet är för barn mellan 0-1år tillsammans med vuxen. 

- Cirka 10.30 har vi en rolig sångstund anpassad för de små med sång, musik, lek och mycket rörelser. De äldre barnen brukar glatt vilja spela med på maracas. Ruben och Siv, våra bebisdockor deltar i sång och rörelser, berättar Stina.
    
- Sedan fikar vi mumsigt fika och umgås. Det är ett lättsamt sätt att skapa sig nya kontakter och lära känna andra småbarnsföräldrar. Samt att träffa gamla vänner. Det blir många trevliga samtal- självklart mycket om barn, men även allt annat mellan himmel och jord, säger Barbro.

- Anledning till att vi har babycaféet på tisdag förmiddag är att då har äldre syskon förskoletid i Partille. Det kan vara skönt att göra någonting bara med sitt yngsta barn. En aktivitet som är anpassad för de allra minsta.

- Vill man komma och trivas, leka och sjunga även med äldre syskon, så har vi även Öppen förskola på måndagar för barn 0-6år tillsammans med vuxen. Det är då lite mer liv och rörelse i förhållande till vårt lugnare babycafée, berättar Stina och Barbro vidare.
Tanken med våra olika verksamheter är att det ska finnas någonting för alla, för bebisar, barn, ungdomar, vuxna och pensionärer. 
 
Kom och var med! 😊 
Varmt välkomna till våra mysiga tisdags förmiddagar!