Vi söker husmor/husfar

Är du duktig på att laga mat och baka? Har du dessutom ett genuint intresse av människor är du den vi söker.

Svenska Kyrkan i Paris söker husmor/husfar

Svenska Kyrkan i Paris är en levande församling som möter svenskar i alla åldrar i våra gudstjänster, i våra fasta verksamheter och vid våra församlingskvällar med blandat program av föreläsningar, konserter och Melodifestival. 

Vi samlas ofta kring maten och du har en viktig funktion i att baka, laga mat och ta hand om kök och café. Du bidrar till ett välkomnande klimat där folk känner sig sedda. Vi inbjuder till julbord, påsklunch, seniorluncher, veckoluncher och i vårt café finns lättare maträtter, kanelbullar och kakor. Under vår årliga julbasar som pågår i tre dagar har du självklart en viktig uppgift. 

Vi är ett litet arbetslag och det är viktigt att vi alla tar i när det behövs. Vi tror att du är flexibel, initiativrik och gillar både mat och människor!

Vi söker dig som känner dig trygg med att laga mat i små och stora sammanhang, att baka och sköta inhandling. Du behöver vara social, ha lätt för att samarbeta och ha en kristen förankring. Ett plus är om du redan bor i Paris. Vi kan inte erbjuda boende. 

De flesta som kommer till vår kyrka är svenskar som bor i Paris men det kommer även en del fransmän. Av den anledningen, samt för att kunna kommunicera med leverantörer, reparatörer och liknande så är det ett plus om du talar franska. 

Det är meriterande om du har utbildning inom området. En förutsättning är dock att du har god erfarenhet av att laga mat och baka i större sammanhang och att du kan lägga budget för kök. Viss kompletterande utbildning, till exempel i hygienkunskap (HACCP) kan bli nödvändig. Tillträde enligt överenskommelse. 

För mer information kring tjänsten, ring till Kyrkoherde Per Gyllenör +33 6 71 55 26 88.

Ansökan med CV mailas till Per Gyllenör per.gyllenor@svenskakyrkan.se senast den 5 april.