Behöver du stöd?

Behöver du samtal, stöd eller hjälp? Det kan handla om allt från hälsa, ekonomi, relationer, ensamhet till frågor om tro och meningen med livet. Vi erbjuder samtal, hembesök, förbön, stöd vid livets slut, stöd vid kontakter med myndigheter, organisationer etc. Svenska kyrkan är ett trossamfund utan myndighetsutövning, vi för inga journalanteckningar och tillämpar vigningstjänsternas särskilda tystnadsplikter. Du kan få tala med diakon eller präst, eller med någon annan anställd som du har fått kontakt med och förtroende för.

Ring diakon Binge Mittberg på 0978-758 93 eller växeln 0978-758 80 för information och tidsbokning.

Observera att Corona-krisen kan påverka hur vi möts och samtalar, ett hembesök kan exempelvis ersättas av ett telefonsamtal beroende på situationen.

Diakonal behovsinventering

Diakonal behovsinventering i PD-fil