Blomsterfond/Minnesadresser

Inom Pajala församling

Inom Pajala församling finns följande blomsterfonder:

• Pajala blomsterfond förmedlas genom församlingsexpeditionen. Bankgiro 5884-7989
  • Junosuando blomsterfond förmedlas av Maria Isaksson-Fors fr.o.m. 15 okt 2015. Blomsterfond tas emot måndag och onsdag 9.30-14.30, övriga tider finns brevlåda vid Kirunavägen 84 i Junosuando. Lägsta belopp är 100:- senast två dagar innan begravning. Blomsterfonder som ska utanför Junosuando skickar man själv.
    Tillfällig Kontakt: Pajala församling expedition: 0978-75880
  • Tärendö blomsterfond

Korpilombolo blomsterfond till kyrklig verksamhet knuten till Korpilombolo kyrka och församlingshem. Förmedling av minneshälsningar sker genom Korpilombolo GIF. Kontakta dem på nedanstående telefonnummer/e-post om du vill lämna en minnesadress och ta alltid kontakt med dem innan inbetalning till bankgirot görs:

Katarina Wanhatalo 070-555 78 94

E-post korpilombologif@gmail.com

För de blomsterfonder som expeditionen i Pajala vidareförmedlar gäller att:

• Kontakta expeditionen via telefon, besök eller mejl för att lämna en hälsning.
  • Minnesadress inom församlingen skall meddelas minst två arbetsdagar innan begravningen, adresser till andra församlingar ska meddelas minst fem arbetsdagar innan begravningen.
  • Betalning kan ske genom inbetalning till bankgiro eller besök på expeditionen i Pajala.