Svenska kyrkan Östersund Besöksadress: S Gröngatan 33, 83135 ÖSTERSUND Postadress: Box 3083, 83103 Östersund Telefon: +46(63)195000 E-post till Svenska kyrkan Östersund Webbplats

Tre onsdagar i augusti bjuder Lugnvikskyrkan upp till ljuvlig sommarmusik. Start 10/8 18:30. Hjärtligt välkommen!

Sommarmusik i Lugnvikskyrkan

Pilgrimsvandring längs S:t Olavsleden, Revsund-Pilgrimstad 12 km. Lördag 20/8

I pilgrimers fotspår

Pilgrimsvandring längs S:t Olavsleden, Revsund-Pilgrimstad 12 km. Lördag 20/8

Varje onsdag mellan den 22/6 och 10/8 12:00 firar vi en enkel mässa i lunchtid i Gamla kyrkan. Kyrkan är sommartid öppen mån, tis, tor, fre 11:00-15:00 Varmt välkomna!

Mässa i lunchtid

Andakt - Fika (20 kr) - Gemenskap
Välkommen på sommarcafé i våra kyrkor

Sommarcafé

Andakt - Fika (20 kr) - Gemenskap Välkommen på sommarcafé i våra kyrkor

On a mission from God – Börje Viklander, kyrkoherde, letar efter fler medarbetare: en administratör och två pedagoger.

Lediga tjänster

Intresserad av att fördjupa din tro? Nu har foldern för andlig fördjupning hösten 2016 kommit. Finns i din närmsta kyrka eller via länken.

Andlig fördjupning

Kyrkan är tänkt som en plats för möten med Gud i tystnad, bön, ord och toner, i aktiv handling och i mottagande.

Gudstjänst

Svenska kyrkan i Östersund sprang St Olavsloppet.

Svenska kyrkan deltar i St Olavsloppet

Svenska kyrkan i Östersund sprang St Olavsloppet. Tack alla som hejat på oss och tack till alla löpare för en fantastisk kämparinsats!