Svenska kyrkan Östersund Besöksadress: S Gröngatan 33, 83135 ÖSTERSUND Postadress: Box 3083, 83103 Östersund Telefon: +46(63)195000 E-post till Svenska kyrkan Östersund Webbplats

Svenska kyrkan i Östersund deltar i St Olavsloppet. Följ oss på Facebook.

Dags för St Olavsloppet

Svenska kyrkan i Östersund deltar i St Olavsloppet. Följ oss på Facebook.

On a mission from God – Börje Viklander, kyrkoherde, letar efter fler medarbetare: en administratör och två pedagoger.

Lediga tjänster

Gamla kyrkan onsdag 6/7 19:00 Matilda Bådagård, sångerska och kompositör och folksångerskan Maja Långbacka bjuder på ett program som är en hyllning till kvinnliga tonsättare, textförfattare och visbärare genom tiderna.

Musik i sommar

Varje onsdag mellan den 22/6 och 10/8 12:00 firar vi en enkel mässa i lunchtid i Gamla kyrkan. Kyrkan är sommartid öppen alla vardagar 11:00-15:00 Varmt välkomna!

Mässa i lunchtid

Andakt - Fika (20 kr) - Gemenskap
Välkommen på sommarcafé i våra kyrkor

Sommarcafé