Svenska kyrkan Östersund Besöksadress: S Gröngatan 33, 83135 ÖSTERSUND Postadress: Box 3083, 83103 Östersund Telefon: +46(63)195000 E-post till Svenska kyrkan Östersund Webbplats

Nu arbetar vi med att modernisera vår webbplats. Vi ber er ha förståelse för att det kan förekomma brutna länkar och andra felaktigheter under en period, men inom en snar framtid kommer sidan att fyllas med aktuell information.

Nu lanserar svenska kyrkan nya webben

Ny webb - nytt utseende

Nu lanserar svenska kyrkan nya webben

Kyrkan är tänkt som en plats för möten med Gud i tystnad, bön, ord och toner, i aktiv handling och i mottagande.

Gudstjänst

Svenska kyrkans barnverksamhet erbjuder bl.a. baby- och barnrytmik, öppet kyrkis. miniminiorer, miniorer & juniorer.

Barn och familj

Aktuellt från Svenska kyrkan Östersund