Tänd ett ljus

När du inte har möjlighet att komma till en kyrka kan du tända ett digitalt ljus eller be en bön på bönewebben. Du kan också be oss tända ett ljus åt dig eller någon som har det svårt. Tillsammans kan vi lysa upp för hoppet.

Digital bön eller ljuständning

När du inte har möjlighet att komma till en kyrka eller kyrkogård, kan du tända ett digitalt ljus på Svenska kyrkans bönewebb be.svenskakyrkan.se/

Tänd ett ljus för någon som har det svårt, något som känns tungt eller tänd ett ljus för tacksamhet och längtan.

Veckobön

Varje vecka ber vi en förbön i någon av våra kyrkor. Vill du att vi ska be för dig eller någon du känner som har det svårt, hör av dig så inkluderar vi dem i bönen och välsignelsen samt tänder ett ljus i ljusbäraren.

Åkersberga kyrka

Åkersberga kyrka är öppen för enskild andakt på vardagar kl. 10.00–16.00.

Vi visar hänsyn och håller avstånd vid besöket. Vi ber alla som tillhör riskgrupper eller är äldre än 70 år att stanna hemma. Inte bara för din egen skull, utan också för dina medmänniskors skull.