Foto: Ikon

Församlingspedagog 100%

Sista ansökningsdag 1 augusti

ÖSSEBY FÖRSAMLING SÖKER EN FÖRSAMLINGSPEDAGOG!

Om tjänsten
Uppdraget är att driva och utveckla församlingens barn- och ungdomsverksamhet. Du kommer att leda och medverka i olika verksamheter och grupper för barn och ungdomar.

Barn och unga är en prioriterad grupp i Svenska kyrkan. Församlingspedagogen finns där bland barn och unga. Det handlar om att berätta och samtala om tro och nå alla från 6 – åringar till 18 –åringar.

Uppdraget som församlingspedagog i Össeby församling innebär att leda flera olika sammankomster såsom öppen förskola i Kårsta och Angarn samt att hålla i miniverksamheten även den i Kårsta.

Du driver också ungdomsverksamheten framåt och håller i församlingens ledarutbildning och är resurs i konfirmandverksamheten. Du finns också med i det som kallas för ”hänget på bibblan” som är en träffpunkt en gång i veckan för barn på mellanstadiet.

Om dig
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Har du erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i Svenska kyrkan, så är det naturligtvis ett plus.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Läger samt viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

Kontakt:
Per-Johan Svärd, kyrkoherde 08-512 412 41 eller Håkan Simonsson, präst 08-08-512 420 31.

Ansökan:
Vi behöver din ansökan senast den 1 augusti. Maila per-johan.svard@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!