Ideella medarbetare

Vill du ge av din tid för att hjälpa andra?

Informationsmöte om volontärverksamheten

Funderar du på att bli volontär och vill veta lite mer? Diakoner och handledare berättar och du har möjlighet att ställa frågor. Välkommen!
Onsdag 5 feb 17:30 Fredrikshovsgatan 8

Vi har alltid plats för medmänniskor som vill engagera sig. Som volontär utgör du en viktig roll i vår verksamhet.

Vi söker volontärer till följande:

Besökstjänst – besök/umgås med någon som önskar sällskap

Hemkyrkan – hjälp till under gudstjänster på äldreboende

Konsertvärd – var behjälplig på konserter i våra kyrkor

Fotograf – fotografera olika församlingsverksamheter

Vinternatt 2 – nattligt boende för hemlösa EU-migranter. Var med och se till att allt praktiskt fungerar.

Öppna förskolan – hjälp till på församlingens öppna förskolor.

Juristhjälp – vi möter dagligen människor med juridiska problem men med knappa ekonomiska resurser.

Kaffevärd – har du några timmar över en söndag? vi söker kaffevärdar till Djurgårdskyrkan

Något för dig?
Kontakta diakon Maria Bjerklow Dean, 08-442 51 22