Sommarläger på Medevi 2021

Sommarläger vid Medevi Brunn med gångavstånd till Vättern

OBS! Vi har fått in många ansökningar till lägret på Medevi och lägret är för tillfället fullt. Det går bra att anmäla sig och ställa sig på vår kölista.

Vi erbjuder ett två veckor långt sommarläger vid traditionella, charmiga Medevi Brunn med gångavstånd till Vättern. Vi har ingen speciell inriktning på lägret utan du som väljer läger på Medevi kan se fram emot en härlig tid med diskussioner, lek, sång/musik, bad, drama, gruppövningar, bibelinriktade pass och mycket mera.

En typisk dag ser ut som såhär: Vi vaknar, hissar flaggan och har morgonbön, därefter frukost. Efter frukost, disk och städ har vi ett pass med vår präst som har olika teman för dagarna. Därefter äter vi lunch, diskar och städar. På eftermiddagen har vi ett eller två pass, vi försöker vara ute varje dag om vädret tillåter. Sedan blir det middag, disk och städ varpå roliga kvällsaktiviteter följer. Vi avslutar dagen tillsammans med en aftonbön i vårt mysiga andaktsrum!
Som ni märker sköter vi tillsammans med konfirmanderna lägergården då vi städar och diskar själva, en del i att lära sig hur man lever i grupp.

Viktiga datum:

• Informationsträff torsdag 12 november 2020 kl 18.00 i Olaus Petrikyrkan.
  • Läger måndag 21 juni – lördag 3 juli 2021 på Medevi Brunn.
  • Konfirmation i Oscarskyrkan söndag 4 juli 2021 kl 11.00.

OBS! Max 30 deltagare.

Kostnad: 6 500kr.

Läs våra avboknings- och betalningsvillkor här

För Oscars församlingsbor finns möjlighet att söka bidrag för lägeravgifterna ur ”Subers fond”. Blankett kan beställas via Isabella eller så kan ni kontakta vår expedition på 08-442 51 00.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor på mejl oscars.forsamling.konfirmation@svenskakyrkan.se eller ring Isabella på 08-442 51 30.

Läs GDPR-policyn för Oscars ungdomsverksamhet här

Anmälan till konfirmation 2021

Nu är anmälan öppen. Klicka på knappen nedan för att skicka in en anmälan till konfirmation 2021

Till anmälan