Oscars Seniorer

Musik och roliga föredrag

Församlingen erbjuder verksamhet för alla åldersgrupper. Oscars Seniorer arrangerar möten med musikframträdanden och roliga föredrag för dem som fyllt 60 år. Kaffe och smörgås serveras förutom på höst- och vårgillet, då en lunch avnjutes innan underhållningen drar igång.

Kontakt och Gemenskap är en förening i nära samarbete med församlingen. Man arrangerar besöksverksamhet för dem som vill ha hembesök eller kanske en ledsagare på läkarbesöket, erbjuder trygghetstelefonen ”Kontaktringen” där deltagarna varje dag ringer upp en telefonsvarare för att meddela att de mår bra, anordnar varje sommar en veckolång resa någonstans i Sverige, samt erbjuder sina medlemmar sopplunch med föredrag en gång i månaden, vårlunch med musikunderhållning och höstutflykt med lunch.

Seniorernas program hösten 2019

kontakt och gemenskap

Kontakt och gemenskap erbjuder också aktiviteter för seniorer.
Läs mer om deras verksamhet