Kyrkguiden

App med karta och kalender

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender
Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa.

Behöver du veta vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop? Sök via kartan eller kyrkans namn.

I appen hittar du också församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.
Ladda ner appen från App Store eller Google Play
Kyrkguiden i App Store (för iPhone)
Kyrkguiden i Google Play (för Android-telefoner)

Du kan också hitta Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" i App Store eller Google Play.