Gudstjänster för barn & unga

OP-mässan & Gudstjänst med små och stora

UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

Vi har uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller tillsvidare och när verksamheten kommer igång igen presenteras information om det här på hemsidan.

Dop och vigslar får genomföras med max 8 personer exklusive personal. För begravningar i Oscarskyrkan och Gustaf Adolfskyrkan gäller max 20 personer exklusive medverkande. I Djurgårdskyrkan är taket för begravningar satt till max 12 personer exklusive medverkande.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

OBS! UPPEHÅLL - SE OVAN

I våra barngudstjänster står barnen i centrum men gudstjänsterna är för alla åldrar.

OP-mässan för ungdomar och unga vuxna
Firas i normala fall varje lovfri torsdag kl 18:00 i Olaus Petrikyrkan. Nu uppehåll p g a pandemin. Mässan är max 30 minuter och kärnfull. Efter mässan går vi ner till Olausrummet som har öppet fram till kl 21:00.

I Olausrummet finns det plats för dig att hänga och umgås. Där finns biljard, spel, sköna soffor och vi bjuder på fika. Vi kanske plockar fram pingisborden eller kollar film!

Alla är välkomna, oavsett ålder eller kyrkvana – kom som du är!

Gudstjänst med små och stora i Oscarskyrkan
I Oscarskyrkan inbjuder vi till Gudstjänst med små och stora. Barn från församlingens körer sjunger och medverkar i gudstjänsten och prästen håller en enkel predikan.

Gudstjänst med små och stora i Olaus Petrikyrkan
En kort vardagsgudstjänst med mycket sång.