Gudstjänster för barn & unga

OP-mässan, mässa med små och stora, gudstjänst med små och stora

I våra barngudstjänster står barnen i centrum men gudstjänsterna är för alla åldrar.

OP-mässan för ungdomar och unga vuxna
Firas varje torsdag kl 18:00. Mässan är max 30 minuter och kärnfull. Efter mässan går vi ner till Olausrummet som har öppet fram till kl 21:00.

I Olausrummet finns det plats för dig att hänga och umgås. Där finns biljard, spel, sköna soffor och vi bjuder på fika. Har du tur kan vi plocka fram pingisborden eller kolla film!

Alla är välkomna, oavsett ålder eller kyrkvana – kom som du är!

Mässa med små och stora
I Oscarskyrkan inbjuder vi till Mässa med små och stora. Församlingens barnkörer sjunger och medverkar i gudstjänsten, prästen håller en enkel predikan och nattvard med druvjuice dukas upp. På vägen ut ur kyrkan kan den som vill stanna upp för att äta en kyrkkorv och dricka kaffe eller saft.

Vårterminen 2020
Söndagarna 26/1, 16/2 och 15/3 kl 11:00

Gudstjänst med små och stora
I Olaus Petrikyrkan har vi Gudstjänst med små och stora. En kort vardagsgudstjänst med mycket sång och efterföljande fika hos husmor.

Vårterminen 2020
Fredagarna 21/2, 27/3, 24/4 och 29/5 kl 15:00

Du hittar mer information om barn&ungdomsverksamheten på www.ungioscars.se