Gudstjänster för barn & unga

OP-mässan & Gudstjänst med små och stora

I våra barngudstjänster står barnen i centrum men gudstjänsterna är för alla åldrar.

OP-mässan för ungdomar och unga vuxna
Firas varje torsdag kl 18:00. Mässan är max 30 minuter och kärnfull. Efter mässan går vi ner till Olausrummet som har öppet fram till kl 21:00. Med anledning av Covid-19 firas för närvarande gudstjänst utan nattvard.

I Olausrummet finns det plats för dig att hänga och umgås. Där finns biljard, spel, sköna soffor och vi bjuder på fika. Vi kanske plockar fram pingisborden eller kollar film!

Alla är välkomna, oavsett ålder eller kyrkvana – kom som du är!
Terminsstart 3/9 2020

Gudstjänst med små och stora i Oscarskyrkan
I Oscarskyrkan inbjuder vi till Gudstjänst med små och stora. Barn från församlingens körer sjunger och medverkar i gudstjänsten och prästen håller en enkel predikan. Med anledning av Covid-19 firas gudstjänst utan nattvard och vi serverar för närvarande inget i samband med våra gudstjänster.

Höstterminen 2020
13/9, 18/10 & 15/11 kl 11:00

Gudstjänst med små och stora i Olaus Petrikyrkan
En kort vardagsgudstjänst med mycket sång.

Vi hoppas kunna bjuda in alla till Gudstjänst med små och stora i Olaus Petrikyrkan igen våren 2021. Hösten 2020 kan vi tyvärr inte göra det med tanke på smittorisken.