Våra kyrkor, präster och musiker är tillgängliga för dig i glädje och sorg

När begravningen är bokad, kontaktar prästen anhöriga och bestämmer tid för ett möte. Tillsammans samtalar ni om den bortgångne och ni har möjlighet att framföra önskemål på utformningen av begravningen.

Musik, diktläsning och sånger kan ni till stor del välja själva. Ni har tillgång till musiker och kyrkans instrument. På grund av upphovsrättsliga orsaker kan vi inte längre strömma musik via t ex Spotify vid förrättningar i kyrkan. Önskas inspelad musik spelar vi endast CD-skivor (ska vara original, ej bränd).

Församlingen är också behjälplig med präst till begravningskapellen i Stockholm för församlingsbor.

Begravningskaffe kan anordnas i någon av församlingslokalerna.

boka begravning

Kontakta Oscars församlings bokning:
08-442 51 04 (telefontid: mån-fre 09.00-12.00)

oscars.forsamling.bokning@svenskakyrkan.se