Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan på Orust Besöksadress: Vid Tegneby kyrka, 47397 Henån Postadress: Tegneby 508, 47397 Henån Telefon:+46(304)26400 E-post till Svenska kyrkan på Orust

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körer

Vi har flera olika körer som övar på olika dagar och tider, vilken passar dig? Klicka på den kör du är intresserad av så får du mer information, kontaktuppgifter och aktuella tider för körträning. Välkommen att sjunga med!

Chorallerna

Chorallen har uppehåll under vårterminen 2019 och är tillbaka hösten 2019. Kom som du är – sjung som du kan!

Psalmkören

Psalmkören har uppehåll under vårterminen 2019 och är tillbaka hösten 2019. Vi är en spontankör där du kan komma som du är och sjunga som du kan.

Långelandakören

Ett glatt gäng i varierande åldrar som sjunger 3-4-stämmigt. Vi sjunger i gudstjänsten några gånger per termin, men ibland även vid andra tillfällen.  Du behöver inte kunna läsa noter.

Språngkören

Språngkören består av unga vuxna och vuxna, alla med någon form av funktionsvariation, synlig eller osynlig. Alla är välkomna! Det är en form av gemenskap som vill skapa sammanhållning och förståelse för dem som lever med funktionsvariation.

Orusts Gospel

Kom och upplev gospelns kraft i all sin rikedom och bredd! Inga förkunskaper behövs. Vi brukar ha 2-3 framträdanden per termin.

Stala kyrkokör

Vi är en blandad kör, som sjunger i stämmor vid flera olika gudstjänster under terminerna. Vi har en fikastund ungefär mitt i. Välkommen att börja i kören när som helst under terminen!

Käringökören och Mollösundskören

Vi sjunger både unisont och i stämmor. Vi medverkar i gudstjänst några gånger per termin. Välkommen att börja i kören när som helst under terminen!

Morlanda Vokalensemble

En kör för dig som har stor körvana. Vi behöver röster till alla stämmor.

Mycklebykören

Ett glatt gäng som sjunger 3-4-stämmigt. Vi sjunger i gudstjänsten några gånger per termin, men ibland även vid andra tillfällen. Du behöver inte kunna läsa noter. I början av varje termin får du en stäm-cd med hela terminens repertoar, så du kan lyssna hemma i lugn och ro.