Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan på Orust Besöksadress: Vid Tegneby kyrka, 47397 Henån Postadress: Tegneby 508, 47397 Henån Telefon:+46(304)26400 E-post till Svenska kyrkan på Orust

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körer

Att sjunga i kör främjar hälsan och skapar glädje och gemenskap i vardagen. Vi har körer med olika ­inriktning som övar på olika platser, dagar och tider. Klicka på den kör du är intresserad av så får du mer information, kontaktuppgifter och aktuella tider för körövning. Välkommen att sjunga med!

Stala kyrkokör

Vi är en blandad kör, som sjunger i stämmor vid flera olika gudstjänster under terminerna. Vi har en fikastund ungefär mitt i. Välkommen att börja i kören när som helst under terminen!

Språngkören

Språngkören består av unga vuxna och vuxna, alla med någon form av funktionsvariation, synlig eller osynlig. Alla är välkomna! Det är en form av gemenskap som vill skapa sammanhållning och förståelse för dem som lever med funktionsvariation.

Psalmkören

Vi är en spontankör där du kan komma som du är och sjunga som du kan.

Orusts Gospel

Kom och upplev gospelns kraft i all sin rikedom och bredd! Inga förkunskaper behövs. Vi brukar ha 2-3 framträdanden per termin.

Mycklebykören

För dig som är ledig på dagarna. Vi är ett glatt gäng som sjunger i stämmor, men du behöver inte kunna läsa noter för att vara med. Vår körövning har vi i Myckleby församlingshem och har alltid en fikastund i anslutning till övningen. Vi sjunger i kyrkan cirka en gång i månaden och ibland åker vi på sångarutflykter. Alla är välkomna med!

Morlanda Vokalensemble

En kör för dig som har körvana. Vi söker röster till alla stämmor men är du bas eller tenor är du extra välkommen!

Långelandakören

För dig som tycker om att sjunga varierad repertoar i stämmor. Vi är just nu en damkör men vill gärna ha med herrar också. Vi övar i Kyrkans hus, Fridäng, i Svanesund. Vi har ingen provsjungning och ställer inga krav på notläsning. Alla är välkomna med!

Käringökören och Mollösundskören

Vi sjunger både unisont och i stämmor. Vi medverkar i gudstjänst några gånger per termin. Välkommen att börja i kören när som helst under terminen!

Chorallerna

Chorallen har uppehåll. Kom som du är – sjung som du kan!

Vi sjunger och har kul tillsammans. Kom som du är, med din lust att sjunga. Vi träffas i Kyrkans hus, Henån under fem onsdagar, sedan sjunger vi upp i Röra kyrka den 5 april. Läs mer.

Alla kan sjunga! FemgångersKÖR

Vi sjunger och har kul tillsammans. Kom som du är, med din lust att sjunga. Vi träffas i Kyrkans hus, Henån under fem onsdagar, sedan sjunger vi upp i Röra kyrka den 5 april. Läs mer.