Boka vigsel

Vill du gifta dig i någon av våra kyrkor? Här kan du fylla i ett formulär för att skicka in en intresseanmälan. Vi hanterar ditt ärende och återkommer till er inom en månad.

Personuppgifter person 1

Personuppgifter person 2

Önskemål om plats för vigseln. Flera alternativ kan väljas.

Önskemål om klockslag

Övrigt

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Beroende på syfte administrerar vi uppgifterna utifrån rådande informationssäkerhetsåtgärder. Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att din identitet kan bevisas.

Vi tar kontakt med dig efter att ni har fyllt i formuläret. Vill ni hellre kontakta oss på pastorsexpeditionen kan ni ringa på vår telefontid. Se nedan.