Foto: Peter Buch

Guider vid liv - av konfirmander

Konfirmation 2022 intraf lördag 14.maj kl.13.00.
Grattis till alla våra fina konfirmander

Konfirmander 2022 – 2023.
Information till föräldrar och inskrivning av konfirmander sker efter gudstjänsten kl. 10 söndagen den 28 aug. Personlig inbjudan kommer att skickas ut under sommaren.
Vi vänder oss i första hand till dig som fyller 14 år i år.

Välkomna till vår konfirmationsläsning

En av livets stora händelser

Välkommen!
 Funderar du ibland på livet och varför saker och ting är som de är? Att vara konfirmand är en möjlighet att tillsammans med andra ungdomar fundera på livet och vad som kan vara viktigt.

­­­­På konfirmandträffarna handlar det om Gud, dig och världen. Dina tankar är viktiga och du har något viktigt att bidra med! Genom att vara konfirmand får du höra andras tankar och fundera på vad du själv tror.

Ta chansen och prova på, kanske är konfa någonting för dig!

De 70 steg.
Vi vill försöka göra konfatiden lite flexibel genom ”De 70 stegen”. De 70 stegen blir en väg att gå, genom upplevelser, undervisning, gudstjänst och uppgifter som tillsammans bildar din egen konfatid i Örkened församling.

Vi vill försöka att göra undervisningen flexibel mellan vardags undervisning helg- och läger, så att det blir möjligt att anpassa undervisningen med sport och annat.

VUXENKONFIRMAND?!
Att vara konfirmand är för alla, oavsett ålder. Välkommen att höra av dig till oss om du önskar att konfirmera dig som vuxen (du kommer inte att gå till konfa tillsammans med tonåringarna).

Vuxen-support
För att konfa-tiden ska bli riktigt bra för konfirmanderna har vi behov av hjälp från er föräldrar.