prästkragar i hjärtformation
Foto: congerdesign pixabay

Sommarjobb för ungdomar i Sankt Pauli församling

Snart är det sommar igen och församlingens sommarkyrko-verksamhet drar i gång. Nu söker vi dig som är förankrad i församlingen och som är född 2008 eller tidigare till att vara med och hålla kyrkan öppen söndag-torsdag under en av två perioder

Snart är det sommar igen och församlingens sommarkyrkoverksamhet drar i gång.

Nu söker vi dig som är förankrad i församlingen och som är född 2008 eller tidigare till att vara med och hålla kyrkan öppen söndag-torsdag under en av två perioder:
16/6-4/7 eller 21/7-8/8.

I arbetet ingår bl. a. följande:

• att bemöta besökande människor på ett gott sätt
  • att med övriga i teamet hålla i två andakter/dag
  • att förbereda och tillhandahålla fika i kyrkan och Sankt Pauligården
  • att leda sångstund med barn och föräldrar
  • att vara delaktig i kyrkkaffe och söndagsskola
  • att ansvara för de bibliska figurerna inför söndagarna
  • att ha en guidning av kyrkan för intresserade besökare
  • att genomföra enklare städning av kyrkan

Du kommer inte att vara ensam i uppgifterna. Ni kommer att vara fyra personer i varje team och innan jobbet startar blir det en gemensam introduktion av arbetsuppgifterna. Denna introduktion handlar om vad församlingen förväntar sig av er. Ni jobbar tillsammans med övriga medarbetare i församlingen, och får också lära er mer efterhand vid olika samlingar under veckorna.

Lön enligt gällande avtal.

Välkommen alltså att söka sommarjobb och vara med i ett fint, roligt och viktigt arbete!

Maila din ansökan till sanktpauli.forsamling@svenskakyrkan.se och ange i mailet vilken eller vilka perioder du kan arbeta.

Mera information kan du få av församlingspedagog Johanna Nyholm Skoglund

Vi vill ha din ansökan senast onsdagen den 29/2 2024