Foto: Cathrine Gustavsson, Johanna Egemar

Mässa utomhus vid Sollidens kursgård 14/7 kl. 16

Nyhet Publicerad Ändrad

Vi firar mässa utomhus vid vackra Sollidens Kursgård och sjön Lången den 14/7. För den som vill samåka i bilar ses vi vid parkeringen vid Adolfsbergs kyrka kl. 15.00. Övriga tar sig ut på egen hand. Mässan börjar kl. 16. Servering i restaurangen efteråt för den som vill.

Övrigt: Det finns lekplats, bollplan och sjön Lången för den som vill bada eller paddla kanot. Vid bryggan finns tre kanadensare, tre enmanskajaker, två stand up paddle boards och en roddbåt. Flytvästar finns att låna.

Kurs- och konferensgården Solliden ligger vackert vid sjön Långens strand.

Solliden

Varmt välkommen till Solliden, bara 13 km från centrala Örebro. Svenska kyrkan i Örebro äger och driver en gård för läger, kurser och konferenser som har ett underbart läge vid sjön Långens strand. Du når oss på telefon 019-15 45 35.

Sommaren i Adolfsbergs kyrka

Vi välkomnar till våffelcafé på tisdagar hela sommaren, gudstjänster på söndagarna och Kalle Posts brevlåda och lekparken kan besökas när som helst - ny grodpost kommer varje torsdag. Dessutom bjuder Kalle Post in till midsommarfirande och Tuppa Klara till Regnbågsmässa med regnbågscafé! Vi åker även på utflykt till Sollidens kursgård. Välkommen till Adolfsbergs kyrka i sommar!

Våffelcafé i Adolfsbergs kyrka, tisdagar kl. 13-16 - hela sommaren!

Äntligen sommar och dags för vårt populära våffelcafé att slå upp portarna! Vi har öppet varje tisdag kl. 13-16 mellan vecka 25-35 (18/6-27/8). Du kan betala med swish och kontanter.