Foto: Luigi Pozzoli /Ulla-Carin Ekblom

Drop in-vigsel i Adolfsbergs kyrka lördagen den 11/2 kl 12-15

Nyhet Publicerad

Vår drop in-vigsel är ett perfekt tillfälle för er som vill gifta er i det lilla sammanhanget. Kyrka, präst, musiker och bröllopstårta finns på plats i Adolfsbergs kyrka i Örebro. Varmt välkomna!

Lördagen den 11 februari 2023 bjuder Svenska kyrkan in till drop in-vigsel i Adolfsbergs kyrka i Örebro. Kyrkan är öppen för drop in-vigslar klockan 12–15. Drop in betyder att ingen bokning behövs, det är bara att dyka upp.

Vi står för präst, musiker och bröllopstårta. Självklart går det bra att bjuda in familj och vänner för den som önskar det.

Efter vigseln bjuder vi på kaffe och bröllopstårta, samt alkoholfritt bubbel.

Angelina Backman hälsar par välkomna till drop in-vigsel. Foto: Cathrine Gustavsson

Det ni som par behöver ha med är en giltig hindersprövning från Skatteverket   och legitimation. Minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.

Varmt välkomna att göra slag i saken!

Mer information

Har ni frågor? Välkomna att kontakta församlingsherde Angelina Backman, telefon 019-15 47 79, eller infoservice, telefon 019-15 45 00.

Två vigselringar.

Boka vigsel i Örebro

Går du i giftastankar? I de åtta församlingarna i Örebro pastorat finns över 15 kyrkor och kapell. Här kan du välja tid och plats för bröllop och boka direkt på webben. En kyrklig vigsel kan vara både liten och intim eller innebära stor fest, det är helt upp till er. I vår värld är nämligen både kärleken och vigseln gratis.

Adolfsbergs kyrka

Varmt välkommen till Adolfsbergs kyrka – din kyrka på söder i Örebro. Kyrkan är en typisk 70-tals-funkiskyrka och har 270 sittplatser. Kika gärna runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Frågor och svar om vigsel i Svenska kyrkan Örebro

Har ni svarat ja på den viktigaste frågan? Grattis! Här är svaren på några frågor till.

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka