Julgranskula i gran

Advent, jul & nyår i S:t Nicolai kyrka

Ändrad

Gudstjänster, konserter, lucia, en fika, någon att tala med – eller bara en stilla stund för dig själv i kyrkan. Välkommen till Nikolai församling i Örebro.

Gudstjänster advent, jul och nyår i S:t Nicolai kyrka

Här kan du läsa om alla gudstjänster som firas under advent, jul och nyår i S:t Nicolai kyrka, Örebro. God Jul och Gott nytt år önskar Nikolai församling!

Jul- och nyårskonserter i S:t Nicolai kyrka

Aktuellt program för jul- och nyårskonserterna i S:t Nicolai kyrka, Örebro.

Sonny och Lena på Café Nikolai förbereder inför Svenska kyrkans stora julfest på julafton i Örebro.

Fira julafton tillsammans med andra hos Svenska kyrkan

Ensam den här julen? Eller vill du helt enkelt fira jul i kyrkan tillsammans med andra? Varje julafton arrangerar Svenska kyrkan Örebro pastorat en gemensam julfest – och 2022 blir det i Nikolai församling i city.

lucia pixabay

Lucia i S:t Nicolai kyrka

I S:t Nicolai kyrka finns flera tillfällen att uppleva ljus, värme och musik från olika Luciatåg. Läs mer här! Obs några av Luciatågen har entré med biljetter. Välkommen!

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: