Foto: Foto: Rick Harris © CC-licens; www.flickr.com

Kyrkokörer

Att sjunga i kör är roligt! Visste du att det är en av Sveriges största folkrörelser?

I Örby finns en kyrkokör som vanligtvis övar varje torsdagskväll kl. 19-21. Körledare är Stefan Gustafsson. Under den pågående pandemin ligger den ordianrie körverksamheten nere. Istället samlas små grupper ibland och sjunger på söndagens högmässor som sänd digitalt. Vill du vara med? Kontakta Stefan Gustafsson för mer information.

I Skene finns också en kyrkokör. Den övar vanligtvis  varje onsdagskväll kl. 19-21. Körledare är t.o.m. februari -21 Isa Arkstedt Broberg. Under den pågående pandemin ligger den ordinarie körverksamheten nere. Även här samlas dock ibland små grupper och sjunger i den webbsända högmässan på söndagar. Vill du vara med? Kontakta Isa Arkstedt Broberg för mer information.

Välkommen!

Stefan Gustafsson