Konfirmander
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Konfirmand

Har du någon gång funderat över: Varför finns jag? Duger jag som jag är? Vad är meningen med livet? Finns Gud? Vad händer när man dör?

Som KONFIRMAND får du möjlighet att fundera över den kristna tron och dina frågor om livet och Gud. Tiden som konfirmand innehåller både allvar och skratt, lek och gemenskap, samtal och nya upplevelser. Konfirmationen är en bekräftelse på dopet. Du behöver inte vara döpt för att bli konfirmand. Du som inte är döpt får möjlighet att döpas under konfirmandtiden.

Församlingen erbjuder tre olika grupper. Samtliga är kostnadsfria. I varje grupp ingår: träffar i Örby eller Skene församlingshem och att delta i gudstjänster. Två av våra grupper åker på läger medan en är ett lägerfritt alternativ.