Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Jullov

Från vecka 50 är det jullov i kyrkans öppna förskola och på Noas Ark. Café juste har julstängt från 14 december. Men det händer annat skoj i församlingen under jul.

Missa inte barnens stora stund i kyrkan på julaftons morgon. Klockan 10 är det samling vid krubban i familjegudstjänsten.

Trettondedagens gudstjänst är också särskilt anpassad för hela familjen. Då får vi höra berättelsen om de tre vise männen som kom för att prisa det nyfödda Jesusbarnet. Direkt efter den gudstjänsten blir det julfest. Vi dansar ut julen och det blir fika och godispåsar till alla barn.

Till kyrkans öppna förskola är det bara att komma, utan föranmälan. Öppna förskolan i församlingshemmet startar tisdag 16 januari kl 13 - 16 och fredag 19 januari kl 9 - 12. Noas Ark startar torsdag 18 januari kl 9 - 15.

Café juste har juluppehåll från vecka 51. Välkomna tillbaka onsdagen den 10 januari kl 13.30-17.30.

Välkommen!