Jullov

Öppna förskola på Noas Ark och öppna förskolan i församlingshemmet har jullov från v 51. Café juste har julstängt från 19 december. Men det händer annat skoj i församlingen under jul.

Missa inte barnens stora stund i kyrkan på julaftons morgon. Klockan 10 är det samling vid krubban i familjegudstjänsten.

Trettondedagens gudstjänst är också särskilt anpassad för hela familjen. Då får vi höra berättelsen om de tre vise männen som kom för att prisa det nyfödda Jesusbarnet. Direkt efter den gudstjänsten blir det julfest. Vi dansar ut julen och det blir fika och godispåsar till alla barn. I Onsala kyrka kl 11.

Till kyrkans öppna förskola är det bara att komma, utan föranmälan. Öppna förskolan i församlingshemmet startar tisdag 14 januari kl 13 - 16 och fredag 17 januari kl 9 - 12. Noas Ark startar torsdag 16 januari kl 9 - 15.

Café juste har juluppehåll från vecka 52. Välkomna tillbaka onsdagen den 8 januari kl 13.30-17.30.

Välkommen!