Vuxenkörer – många goda skäl att sjunga

Tycker du om att sjunga? Då har du hittat rätt. Vi har flera körer att välja på – för dig som är van sångare och för dig som vill pröva på.

• Öckerö kyrkokör

En blandad vuxenkör där du behöver vara sångvan och helst kunna läsa lite noter. Vi sjunger ofta i Öckerös kyrkor och siktar på en körresa vart annat eller vart tredje år. vid intresse kontakta .
    Torsdag kl 19-21 Öckerö församlingshem
    Körledare: Ingegerd Sigfridsson, tel 0703-979741

• Hönö kyrkokör

En blandad vuxenkör öppen för alla. Vi sjunger olika sorters musik både med instrumentalister och à cappella.
    Torsdag kl 19-21 Hönö församlingshem
    Körledare: Vatroslav Vudjan

• Björkö kyrkokör

En kör för dig som har lite erfarenhet. Vi sjunger i stämmor och deltar i gudstjänster.
    Tisdag kl 19.15-20.15 Björkö församlingshem

• VILJA (FD Mareld)

En damkör som sjunger i stämmor och rör sig mellan vitt skilda stilar med blandad repertoar. Vi sjunger ofta i kyrkan, både på Öckerö och Hönö. Sångprov – kontakta Magnus Wassenius, 0709-846885 om du är intresserad av att vara med i kören.
    Onsdag kl 19-21 Öckerö församlingshem
    Körledare: Magnus Wassenius

• Vågspel

En kör för dig som vill sjunga tillsammans med andra, oavsett om du prövat på tidigare. Kom, sjung och ha roligt! Vi träffas varje vecka och gör några framträdanden per år.

Tisdag kl 18-19.15 Björkö församlingshem

• BJÖRKÖ vokalensemble

Projektkör som sjunger lite större verk. Körvana krävs.
    Övning enligt överenskommelse.

Magnus Wassenius