Mötesplatser för vuxna

Många av oss har ett stressigt liv. Andras vardag är ensamhet och tristess. Vi vill att kyrkan ska vara en plats för både vila och aktivitet, gemenskap och avskildhet.

Rörelse och ro

Fyrtio minuters träningspass med Sofia Rydell. Ta med matta, handduk och vattenflaska. Därefter en stilla stund i kyrkan. Ingen kostnad, ingen anmälan. Tisdagar kl 19 i Hönö kyrka. Välkomna!

Våga sjungakör, Öckerö

Sjung i kör och spela i ensemble!

Tycker du om att sjunga och spela? Då har du hittat rätt. Vi har flera körer att välja på – för dig som är van sångare och för dig som vill pröva på. För dig som spelar instrument finns möjlighet att vara med i en ensemble.

Sinnesromässan

Sitt ned en stund och ta i enkelhet emot nattvarden. Samma tid och plats varje vecka. Torsdagar kl 18.30 i Hönö kyrka.

Ekumenisk samtalsgrupp för män

Gillar du att läsa en bra bok? Vill du prata med andra om vad du läst? Jämna tisdagar kl 19 i Björkö församlingshem. Start 19 sept. Läs mer.

Sticka, sy, virka och måla tillsammans

Träffas kring handarbete eller målargrejor, fika och prata. Stick- och virkcafé, måndagar kl 18 i Hönö kyrka. Syförening, tisdagar kl 15.30 i Hönö församlingshem. Handarbetscafé och målarverkstad, ojämna tisdagar kl 19 i fd Skattgömman vid Björkö kyrka. Läs mer!

Sykretsen på Hönö

Välkommen till sykretsen! Vi syr, stickar och läser tillsammans. Fikar och delar vardagen. Tisdagar kl 15.30 i Hönö församlingshem. Frågor? Läs mer.

Leva vidare-grupp

Enkel, kravlös gemenskap för dig som mist en anhörig. Plats för dig, din sorg och dina tankar. Läs mer.

Engagera dig lokalt, Tält, Folk, Loppis

Engagera dig lokalt

Vi gläds över alla människor som bidrar frivilligt i vår verksamhet. Tillsammans bygger vi vår församling.

Gudstjänst Öckerö kyrka, Ovanifrån, Kontrabas, Kör , Flygel

Gudstjänst och musik

Gudstjänsten är en hållplats i livet där du kan reflektera och närma dig Gud. Musiken har en självklar plats i kyrkan, den bygger broar och öppnar dörrar.