Mötesplatser för vuxna

Många av oss har ett stressigt liv. Andras vardag är ensamhet och tristess. Vi vill att kyrkan ska vara en plats för både vila och aktivitet, gemenskap och avskildhet.

Rörelse och ro

Fyrtio minuters träningspass med Sofia Rydell. Ta med matta, handduk och vattenflaska. Därefter en stilla stund i kyrkan. Ingen kostnad, ingen anmälan. Tisdagar kl 19 i Hönö kyrka. Välkomna!

Våga sjungakör, Öckerö

Sjung i kör och spela i ensemble!

Tycker du om att sjunga och spela? Då har du hittat rätt. Vi har flera körer att välja på – för dig som är van sångare och för dig som vill pröva på. För dig som spelar instrument finns möjlighet att vara med i en ensemble.

Sinnesromässan

Sitt ned en stund och ta i enkelhet emot nattvarden. Samma tid och plats varje vecka. Torsdagar kl 18.30 i Hönö kyrka.

Sykretsen på Hönö

Välkommen till sykretsen! Vi syr, stickar och läser tillsammans. Fikar och delar vardagen. Tisdagar kl 15.30 i Hönö församlingshem. Frågor? Läs mer.

Leva vidare-grupp

Enkel, kravlös gemenskap för dig som mist en anhörig. Plats för dig, din sorg och dina tankar. Läs mer.

Gudstjänst Öckerö kyrka, Ovanifrån, Kontrabas, Kör , Flygel

Gudstjänst och musik

Gudstjänsten är en hållplats i livet där du kan reflektera och närma dig Gud. Musiken har en självklar plats i kyrkan, den bygger broar och öppnar dörrar.

Radio Öckerö FM 94,1 – andakt och musik

Bosse Göransson hälsar godmorgon och presenterar program måndag-fredag. Morgonandakt kl 8.15 med talare från öarnas kyrkor och ”Min musik” med Morgan Mattson, tisdag och fredag kl 8.45. Eller lyssna när du vill via webb eller app.

Podd – Kaffe med Karolina!

Allt har sin tid. Podden avslutades efter åtta säsonger av småprat, trams och djupdykningar med Karolina Sandros och Ingrid Eliasson, alltid följt av påtår och eftersnack i Facebookgruppen "Kaffe med Karolina – påtår". Lyssna gärna på gamla avsnitt!