Sjukhuskyrkan

Sjukhuskyrkan finns till för dig som är patient, närstående eller personal på Nyköpings lasarett.

• När du vill samtala med någon
  • När du vill ha förbön eller andlig vägledning
  • När du önskar fira nattvard
  • Eller bara vill ha någon hos dig
  • Vi har tystnadsplikt

Hitta till Sjukhuskyrkan

Ombyggnad av Nyköpings lasarett - där Sjukhuskyrkan finns - pågår. Ny huvudentré är Entré 7. Sjukhuskyrkan finns i hus N6, entré 20, plan 1.

Gå in genom sjukhusets huvudentré, tag höger efter kiosken. Följ gången rakt fram, där finns våra lokaler.

Om du vill nå oss utanför kontorstid, tag kontakt med sjukhuspersonalen.

Vill du komma i kontakt med en finsktalande präst eller företrädare för andra kyrkor och religioner, hjälper vi dig.

Kontakta Sjukhuskyrkan

Telefon: 0155-24 71 10
E-post: SjukhuskyrkanNln@regionsormland.se

DET ÄR OSS DU TRÄFFAR PÅ SJUKHUSKYRKAN:

Ole Kristian Skadberg, sjukhuspräst
Susanne Strid, sjukhusdiakon